Bliv instruktør/frivillig i salen

Der er nok (tæt på) lige så mange grunde til at være instruktør, som der er instruktører i Lystrup IF Gymnastik & Fitness. 


Nogle gør det, fordi de vil gøre en forskel og give andre muligheden for den samme glæde ved gymnastikken, som de selv har oplevet. Andre på grund af det unikke fællesskab der findes blandt instruktører. Men også CV-pleje og kompetenceudvikling kan være blandt instruktørers grunde til at engagere sig.


Uanset dine grunde har vi altid brug for engagerede instruktører, så hvis det har din interesse, så skriv til os i nedenstående kontaktformular.


Har vi ikke lige det hold, som du kunne tænke dig at være instruktør for, så kom med din ide. Måske er det lige DEN ide, som bliver det næste store hit.


Skulle du tænke: "Erfaring, det har jeg intet af", så gør det ikke noget. Alle er startet et sted, og hvis humøret og 'gå-på-modet' er til stede, så kommer erfaringen med tiden. Hvis tiden er lidt knap, så start i det små, som hjælper eller 'en ekstra hånd' på et af vores hold.


Alt hjælp er velkommen.

  • Opbakning og støtte fra erfarne med-instruktører
  • Gratis kurser
  • Et stærkt og givende socialt fællesskab
  • Fantastiske oplevelser
  • Personlig udvikling
  • Diverse prisreduktioner på træning for dig og/eller din husstand
  • Tilfredsstillelse ved at bidrage til idrætten og andres sundhed i dit lokalsamfund

Meld dig som instruktør/frivillig i salen her

Instruktør

Du har ansvar for at holdet fungerer, såvel i træningen som socialt. Du skal hjælpe dine hjælpeinstruktører og føl med at nå deres mål og får glæden af at se såvel gymnaster som hjælpere vokse i løbet af sæsonen.

Hjælpeinstruktør

Som hjælpeinstruktør vil du lære, hvad det vil sige at være instruktør. I løbet af sæsonen udvikler du dine kompetencer og prøver grænser af, så du en dag kan bliver instruktør, hvis det skulle have din interesse.

Minihjælper

Som føl hjælper du til med lidt af hvert. Du vil blive tilbudt at komme på minihjælperkursus, hvis du har lyst, og når du kommer i 7. klasse kan du blive hjælpeinstruktør.

Holdleder eller 'en ekstra hånd i salen'

Som 'en ekstra hånd i salen' er du med til at få tingene til at glide nemt, få redskaber ind/ud, sikre ro, når der er behov for det, eller trøste hvis nogen skulle have slået sig.