Springmix 5-9 kl

Om Springmix 5-9 kl

Måske har du gået til gymnastik før og vil gerne fortsætte, eller måske har du aldrig gået til gymnastik, men har lyst til at prøve kræfter med det - holdet rummer begge dele.

På Springmix er der plads til alle. Vi arbejder med grundspring som vejrmøller, araberspring, håndstand, kraftspring, flikflak og salto, og i opvarmningen arbejder vi også med styrke, smidighed og små rytmiske sekvenser.

Springmix er et hold, hvor vi får sved på panden og smil på læben. Der er plads til hygge, alt imens vi arbejder målrettet på, at hver enkelt gymnast udvikler sig og oplever at blive dygtigere i løbet af sæsonen.

Til foråret skal vi ud at lave 1-2 opvisninger. Vi håber på, at sæsonen bliver en rigtig sjov og lærerig sæson, med en masse glade gymnaster. Træningen er én gang om ugen, og holdet er BÅDE for piger og drenge.

Vi forbeholder os retten til at tilbyde gymnasten at flytte hold, hvis det gavner gymnastens niveau.

Der vil derudover komme en merudgift til opvisningstrøje/dragt på ca. kr. 300,-


Hvis du har spørgsmål til holdet, kan du kontakte os her.

Info
Torsdag
16:00 - 17:30
Årgang: 2007 - 2012
Gymnastik
Alle køn
Lystrup Idrætscenter - Gymnastikhallen
16. jun. 2024, kl. 10.00 -
4. apr. 2025, kl. 20.00
20 / 50
1.425,00 kr.

Aktiviteter

September
Tor
05
Springmix 5-9 kl. - træning
16:00 - 17:30
Gymnastikhallen Lystrup Idrætscenter
Tor
12
Springmix 5-9 kl. - træning
16:00 - 17:30
Gymnastikhallen Lystrup Idrætscenter
Tor
19
Springmix 5-9 kl. - træning
16:00 - 17:30
Gymnastikhallen Lystrup Idrætscenter
Tor
26
Springmix 5-9 kl. - træning
16:00 - 17:30
Gymnastikhallen Lystrup Idrætscenter

Mød instruktørerne

Profile Image
Instruktør
Marie Skjøttgaard
Jeg har altid været en del af LIF Gymnastik og Fitness, først som gymnast og nu som instruktør. Jeg er vild med tiden i salen, jeg nyder at lære fra mig og give gymnasterne en god og sjov gymnastiktræning. Det er vigtigt for mig, at mine gymnaster, hver og en, oplever at blive dygtigere i løbet af sæsonen, og at de får sved på panden og smil på læben til træning. Jeg glæder mig helt vildt til endnu en sæson som instruktør på Springmix 5.-9. klasse i LIF Gymnastik & Fitness.
Profile Image
Instruktør
Caroline Mumm Thomsen
Jeg hedder Caroline. Jeg er gymnastikinstruktør, da jeg brænder for gymnastikken og ønsker at give glæden ved gymnastikken videre til gymnasterne. Jeg synes gymnastik er mega fedt, da det handler om fællesskab og om at have det sjovt alt i mens man bevæger sig og ikke mindst udvikler sig. Jeg glæder mig til endnu et år på springmix og er så klar på at møde nogle skønne gymnaster, som er klar til at give den maks gas og springe en helt masse. Jeg glæder mig til en fed sæson og håber vi ses på holdet!
Profile Image
Instruktør
Alma Baastrup Bjørnholt
Mit navn er Alma. Jeg har valgt at være instruktør, fordi jeg selv har dyrket gymnastik hele mit liv og brænder virkelig for det. Det fede ved gymnastik er sammenholdet og den glæde, sporten kan skabe. Jeg elsker at lære fra mig og se andre udvikle sig til dygtige og glade gymnaster. Mit mål er at inspirere gymnasterne til at opnå deres mål og få glæde af gymnastikken. Jeg glæder mig til at se mange af jer i gymnastiksalen.
Profile Image
Instruktør
Caroline Schou Jensen
Mit navn er Caroline og jeg er instruktør fordi jeg nyder at lære gymnastikken fra mig. Springgymnastik er en sport jeg har elsket i mange år, både selv som gymnast, men også som instruktør eller hjælpeinstruktør. For mig er gymnastik specielt fedt, fordi man er sammen om at skabe en mega lækker opvisning. Dette giver nemlig et fantastisk sammenhold på holdet og det glæder jeg mig til at vise mine kommende gymnaster. Jeg glæder mig helt vildt til at møde og være sammen med en masse glade gymnaster i gymnastiksalen. Håber vi ses.

Tilmeldingsformular

HUSK

  • hvis du allerede har en Holdsport-profil, så kan du med fordel bruge den og samle alle dine aktiviteter på den samme profil
  • hvis du tilmelder dit barn, så skal du bruge dit barns Holdsport-profil eller oprette en Holdsportprofil til dit barn, så det er barnets navn og fødselsdato, der registreres  - ellers
    • har instruktørerne ikke mulighed for korrekt fremmøderegistrering
    • kan vi ikke indberette retvisende medlemstal til Aarhus Kommune og ansøge om tilskud
16. jun. 2024, kl. 10.00 - 4. apr. 2025, kl. 20.00
20 / 50
1.425,00 kr.