Life Kinetik - Neuro

Tid:         Tirsdag 10:00-11:00

Sted:       Lystrup Beboerhus

Sæson:   Uge 36 2023 - uge 51 2023

Pris:        kr. 600,-


På Life Kinetik får du samme effektive og sjove træning som på Life Kinetik for alle (se holdbeskrivelse under Life Kinetik for alle), men holdet her er specielt designet til dig, som på den ene eller anden måde er neurologisk udfordret.

 

Det kan være hjernerystelse, piskesmæld, følgevirkinger af medicinsk behandling eller operation, parkinson, sclerose, stress - eller andre diagnoser som forhindrer dig i at deltage i aktiviteter på linje med andre.

 

Men lad ikke det forhindre dig i at deltage på holdet!

 

På Life Kinetik - neuro er der mere ro, flere pauser, mere hensyn og alle øvelser skaleres så de passer netop til dig.

 

Det er stadig skørt, sjovt og hamrende effektivt!


Hvis du har spørgsmål til holdet, kan du kontakte os her.

Aktiviteter

December
Tir
05
Life Kinetik - neuro - efterår
10:00 - 11:00
Beboerhuset
Tir
12
Life Kinetik - neuro - efterår
10:00 - 11:00
Beboerhuset
Tir
19
Life Kinetik - neuro - efterår
10:00 - 11:00
Beboerhuset

Instruktører

Profile Image
Karina Vium

Karina Vium

Jeg er 44 år og har siden jeg var 15 haft fornøjelsen af at videregive glæden ved en sund og aktiv livsstil til andre. Først som hjælpeinstruktør på børne/familiehold i en lille vestjysk forening - og i de senere år som uddannet instruktør, movementcoach og Z-health trainer i Lystrup IF.


Mit mål er at give mine deltagere det bedste af det bedste og at sammensætte træningen så alle kan være med og får mærkbare resultater med hjem. Jeg er stor tilhænger af at alle har mulighed for at bevæge sig - uanset alder og fysisk formåen.


Jeg er uddannet step og fitnessinstruktør, SMART trainer, You Turn Coach og er igang med en længerevarende uddannelse indenfor det verdenskendte træningssystem Z-Helath. Jeg har i skrivende stund afsluttet 3 ud af 4 moduler i grunduddannelsen. En kombination som udover den almindelige undervisning også giver mig redskaber til personlig genoptræning og individuel træningsvejledning.

425,00 kr. 3. mar