Team Saturn - årg. 2011-2010

Om Team Saturn - årg. 2011-2010

På Team Saturn er alle piger velkomne fra årgang 2010 - 2011. Eneste forudsætning er, at man kan lide musik, kan lide at bevæge sig, danse, arbejde med bolde, tov, tøndebånd og vimpler, dyrke kammeratskabet i gruppen, vil møde til træning hver uge, have det sjovt, få en masse oplevelser, udvikle sig til en dygtig gymnast og forsøge at vinde medaljer.


Vi skal arbejde med smidighed, balancer, rytmik, motorik og meget mere.

Det forventes, at gymnasten deltager i træninger, ekstra træninger samt opvisninger og konkurrence. Derudover forventer vi, at gymnasten er motiveret for at være en del af holdet og fællesskabet.


Kontingentprisen inkluderer to times træning mandag, onsdag og fredag samt ekstra træninger - 6 gange á 3 timer.


Konkurrencelicens og deltagergebyr for deltagelse i konkurrencer og opvisninger bliver opkrævet som en særskilt betaling i november måned. Beløbet er endnu ikke kendt for 2025 konkurrencer og opvisninger men forvent, at beløbet er omkring Kr. 600,- pr. gymnast


Der bliver en merudgift på ca. kr. 500,- til leje af dragt. Derudover merudgift til strømpebukser, hårnet, hårdims og træningssæt på i alt ca. kr. 800,-.


Vi har mulighed for at tage forskellige opgaver i løbet af sæsonen for at tjene penge ind til holdet, så vi kan holde udgifterne nede. Jo flere opgaver vi tager, jo billigere bliver det.


Info om Grand Prix gymnastik:

Grand Prix Rytme er en disciplin under GymDanmark hvor der er fokus på rytmisk gymnastik m/u håndredskaber. Det er en konkurrence disciplin for hold (8-12 pigegymnaster).

Vi arbejder med smidighed, balancer, rytmik, motorik og meget mere.


Holdene deltager i både opvisninger og Grand Prix rytme konkurrence i efteråret og foråret. Der vil være ca. 6-7 stævner vi deltager i. Det forventes, at gymnasten deltager i træninger, ekstra træninger samt opvisninger og konkurrencer. Det er vigtigt, at der meldes afbud til træninger i god tid, da alle er en vigtig brik på holdet og i fællesskabet.


Datoer for stævner og konkurrencer:

30. november - 1. december Julekonkurrence Farum med overnatning og Tivolitur København

2. Februar 2025 1. runde DM/Forbunds- mesterskab (Silkeborg)

Slut februar Fællesstævne - Silkeborg

28. februar - Efterskole opvisning Lystrup IF

9. marts 2025 JM/FM (Grindsted)

Midt marts - DGI opvisning (evt.)

5. april LIF opvisning

11. Maj 2025 2. runde DM/Forbunds- mesterskab (Greve)


Hvis du har spørgsmål til holdet, kan du kontakte os her.

Info
Mandag, Onsdag, Fredag
16:30 - 18:30
Årgang: 2010 - 2011
Gymnastik
Piger/kvinder
Lystrup Idrætscenter - Gymnastikhallen
9 / 20
3.950,00 kr. pr. sæson

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Mød instruktørerne

Instruktør
Helle Ringive
Mit navn er Helle Pernille, jeg er 28 år og bor i Aarhus. Til dagligt er jeg Business Controller og efter arbejde elsker jeg at lave gymnastik.
Jeg har været Grand Prix instruktør i Lystrup i 7 år, hvor jeg har haft forskellige hold i de forskellige alderskategorier. Sidste år stod jeg hovedsageligt for Team Aquila og Team Lumina som jeg skal have igen til denne sæson sammen med Team Saturn.
Jeg har selv været gymnast i flere forskellige gymnastikforeninger og ser meget frem til at lære koreografi, balancer, spring mm. fra mig.
Profile Image
Instruktør
Karla Martine Dalsgaard Jørgensen
Mit navn er Karla, jeg er 18 år gammel, og går til dagligt i 2.g på Risskov handelsgymnasium. Så længe jeg kan huske har jeg dyrket gymnastik, og blev også føl i foreningen så snart muligheden bød sig. I år bliver mit femte år som frivillig, hvori 3 af dem har været som instruktør.
For mig er gymnastikken der hvor jeg har det aller sjovest, men samtidig også det frirum, hvor der er plads til at udfordre, og dygtiggøre sig på andre parametre end i det daglige - et frirum, som jeg også bestræber mig på at skabe for pigerne.
I år skal jeg som sagt være træner på Team Saturn, og jeg glæder mig enormt meget, til at udfordre pigerne, samtidig med, at vi har det sjovt!
Freja Grønlund Lind

Tilmeldingsformular

HUSK

  • hvis du allerede har en Holdsport-profil, så kan du med fordel bruge den og samle alle dine aktiviteter på den samme profil
  • hvis du tilmelder dit barn, så skal du bruge dit barns Holdsport-profil eller oprette en Holdsportprofil til dit barn, så det er barnets navn og fødselsdato, der registreres  - ellers
    • har instruktørerne ikke mulighed for korrekt fremmøderegistrering
    • kan vi ikke indberette retvisende medlemstal til Aarhus Kommune og ansøge om tilskud
3.950,00 kr. pr. sæson